Festival Kamerat - ogled filma v rudniški jami

04.05.2022

KAMERAT, prvi in edini festival delavskega filma v Sloveniji in eden redkih tovrstnih na svetu.

Umeščenost v lokalno okolje zgodovinskih mejnikov delavskih gibanj s tradicionalno rudarsko in steklarsko delavsko kulturo mu daje priložnost projekcije filmov izpeljati na svojevrstnih lokacijah – v rudniški jami, kompresorski postaji in bivši delavski kopalnici – vašhavi.

Vabljeni ste na obisk našega tradicionalnega festivala, kdor pa res želi izkoristiti dan in spoznati Hrastnik, pa se lahko udeleži posebnega organiziranega izleta, ki smo ga pripravili za vas (opis programa v spodnji v priponki).
Vabljeni z vašo ekipo sodelavcev, prijateljev, družino ali da sami odkrijete ta skriti del Slovenije s festivalskim in rudarskim vzdušjem.

Poskrbljeno je za celotno izvedbo in organizacijo izleta v celodnevni družbi lokalnega vodnika , osnovno nezgodno zavarovanje, pokušino zasavske kulinarike, prav tako pa nismo pozabili na darilo za vse obiskovalce.

Za prijavo na izlet lahko kontaktirate direktno Kareta turizem, kateri vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. Organizirajo vam lahko tudi avtobusni prevoz (minibus, kombi, veliki avtobus).

Za dodatne informacije pa nas lahko kadarkoli kontaktirate na : 030 479 240 ali na tic@visithrastnik.si.

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.