Top atrakcije

 
 
 

Športni park na Logu

Športni park na Logu

V središču Hrastnika se nahaja športni park Log, ki ponuja pester izbor športnih površin in objektov. Nogometni stadion z atletsko stezo, skakališčema za skok v daljino in višino ter predelom za met kopja in krogle je za treninge in rekreacijo na voljo športnim društvom, osnovni šoli in rekreativcem. Nabiranje kondicije na atletski stezi je mogoče v vseh letih časih, vsak dan do 21. ure. Na tej lokaciji se izvajajo tudi različni preventivni zdravstveni testi in rekreativne vadbe ter odvijajo javne prireditve (Hrastkov festival, festival Funšterc, Pravljična dežela, ...)

Ob tribunah stadiona je urejen fitnes na prostem, ki omogoča vadbo na napravah za raztezanje, moč in aerobni trening. Namenjen je vsem, ki si želijo aktivnega preživljanja prostega časa in vzdrževanja telesne dejavnosti. Fitnes park je osvetljen tudi ponoči, tako da lahko neovirano izberete zase najugodnejši čas vadbe.

Pod nogometnim stadionom se nahaja manjše igrišče, ki je bilo sprva namenjeno predvsem rokometu. Kasneje se je prilagodilo tako, da omogoča tudi treninge oziroma igro košarke in malega nogometa, na delu igrišča pa je urejen skatepark.

V sklopu športnega parka sta še bazen in Športna dvorana Hrastnik.

 

Več informacij:

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.