Otroške zasavske pravljice

ZASAVSKI ČUDEŽ

Hrastica, Trbovčica in Zagorčica. Tri vilinke, ki so sprva skupaj preživljale čas na rečni obali reke Save, nato pa se nekega dne pričele prepirati, katera je boljša. Šele, ko se je nad njih zgrnil črn oblak in iz njega divjati bliskovite strele, so doumele, da morajo združiti moči, da ta vihar premagajo.

Cena: 17,90€ EUR

> NAKUP <


7 ZASAVSKIH PRAVLJIČNIH

Ste vedeli, da so po Zasavju včasih strašili zmaji in v hostah bivali pravi velikani? Zares! Če ne verjamete in če si upate polistati po tej knjigi, si lahko mislite, da boste strašno presenečeni! Ugotovili boste, da so v času srednjeveških grofov tu stali gradovi in čarobna drevesa. V globinah je škrat čuval črno zlato in po Savi so pluli mitološki junaki in mogočne čarovnice. No? Ste pripravljeni? Kar zajemite sapo in se potopite v pravljično Zasavje!

Cena: 15,00€ EUR

 > NAKUP <


RIBIČ IN RIBA

Pravljica, ki v svoji osnovi, tako kot nekoč, temelji na modrosti, resnici in želji po zmagi dobrote nad zlom. Pravljica je rojena v Trbovljah, ki govori o pogoltnosti in pohlepu na eni strani in ljubezni ter poštenosti na drugi. Vse to boste začutili ob branju. Vse ostalo vas čaka zapisano in zarisano med vrsticami nevidnega tiska.

Cena: 25,00€ EUR

> NAKUP <

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.