Fotografsko in potopisno predavanje Cirila Beca - El Camino de Santiago

14.03.2019

V četrtek,14. marca 2019, ob 18. uri, bo v prostorih Mladinskega centra Hrastnik potopisno predavanje Cirila Beca, člana Foto sekcije Kulturnega društva Svoboda Dol pri Hrastniku, o potovanju po Jakobovi poti.

Jakobova pot ali El Camino de Santiago je skupek romarskih poti, ki imajo skupen cilj, katedralo v Santiagu de Compostela na severozahodu Španije. Poti, ki se merijo v stotinah kilometrov in jih popotniki praviloma premagujejo le s pomočjo svojih nog. Ciril je na eni izmed teh poti v maju 2018 preživel 18 dni in prehodil 400 km.

Zgodb iz Jakobove poti je toliko, kolikor je popotnikov, zato v četrtek, 14. marca 2019, ob 18. uri prisluhnimo Cirilovi. Pa ne bomo samo prisluhnili. Ciril je izvrsten ljubiteljski fotograf, ki bo predavanje popestril s fotografijami, ki so nastale na tej poti.

Vabljeni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.