Muzikal »O, mama moja!«

12.04.2019

Člani Centra aktivnosti Fužine (CAF) so pripravili muzikal »O, mama moja!« pod mentorstvom Kristjana Hacina in Ane Bibi Urbančič. Predstava je postavljena po svetovno priznani filmski in odrski uspešnici Mamma Mia. Tokrat pa v vlogah plešočih in pojočih igralcev nastopajo naši nadarjeni člani Centra aktivnosti Fužine – središče druženja in aktivnosti za starejše (CAF), ki v uri in pol dolgi predstavi poskrbijo, da se gledalci nasmejijo ob njihovih hudomušnih domislicah, da gledalcem zaigra srce ob ljubezenskih peripetijah in najverjetneje si bodo gledalci želeli zaplesati ob zimzelenih melodijah ABBE, ki nas vse popelje v nostalgične poletne večere.

--------------

"Center aktivnosti Fužine (CAF) deluje kot samostojna organizacijska enota v okviru Doma starejših občanov Fužine in je namenjen vsem starejšim prebivalcem ožjega lokalnega območja ter njihovim svojcem.  V njem ponujamo dejavnosti in aktivnosti, ki posameznikom in družinam omogočajo pripravo na starost, aktivno in ustvarjalno preživljanje prostega časa po upokojitvi, ohranjanje samostojnosti v domačem okolju in aktivnejše vključevanje v socialno okolje. To pa je vsekakor  pogoj za polno, zadovoljno in zdravo življenje starejših."                 

 vir: Center aktivnosti Fužine

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.