Gledališki abonma: LJUBEZENSKE PREVARE

04.11.2019

V ponedeljek, 4. novembra 2019 bo ob 19.30 uri na ogled

druga gledališka predstava v okviru abonmaja

"LJUBEZENSKE PREVARE"

v izvedbi Špas teatra Mengeš.

Predstava je na ogled tudi za izven. Cena vstopnice za izven je 15 eur.

Rezervacije in dodatne informacije na telefonu 03 56 42 378 ali krchrastnik@siol.net.

Vljudno vabljeni.

_______________________________________________________________________________________________________

ŠPAS TEATER MENGEŠ

Andrej Rozman Roza

DRUGA PRILOŽNOST

(romantični muzikal)

Režija: Žiga Flajnik

Igrajo: jan Bučar, Maja Martina Merljak, Tina Gorenjak, Lojze Svete, Rok Ferengia in ...

V resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Spoznati pravo je privilegij, če znaš pogledati onkraj klasike in idealov.

Ob ritmih popularnih songov se vam razkrije poznana štorija o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo realnih ljubezni. To je zgodba o Marjetki, njenih zaščitniških starših, bogatem življenju priviligiranih in o dilemi idealnega ženina. Je tudi zgodba o mladeniču Maticu, ki z dediščino prejme premetenega prijatelja. Novi zaveznik ima mnogo talentov in bo z njimi obrnil tok dogodkov precej na glavo. Za skromno plačilo bo manipuliral, podkupoval, lagal in vse to počel v imenu višjih ciljev. Sodbo o tem, kaj bo imel od tega Matic, bo dala ženska svojeglavost. V toku dogodkov pa se bo iz prizora v prizor razkrivala krhkost človeške morale. Vendar, v nepovratnosti trenutka vedno obstaja pot naprej. Obstaja upanje in druga priložnost.

* S strani izvajalca se je prvotno zasnovan delovni naslov "DRUGA PRILOŽNOST" naknadno spremenil v "LJUBEZENSKE PREVARE".

 

Prijava na e-novice


Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...
O aktualnih novicah vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat tedensko.

    1. Turistično informacijski center Hrastnik varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.