Nina Jelen in Anja Kurent: Naj - predstavitev knjige za najstnike

30.01.2020

V SODELOVANJU Z ZALOŽBO OCEAN

Nina Jelen je inovativna učiteljica, ki jo obožujejo učenci in njihovi starši, pa tudi domača in mednarodna strokovna javnost. Anja Kurent je doštudirala na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani, kjer je opravila tudi specializacijo iz sistemske psihoterapije, zdaj pa sodeluje z vladnimi in nevladnimi organizacijami.
Knjiga NAJ mladostnikom na začetku najstništva ponuja izhodišča za razmišljanje o sebi, o tem, kaj se z njimi dogaja, kako lahko vplivajo na svoje življenje in kakšno odgovornost imajo do družbe.
Polna duhovitih zgodb o pripetljajih, razmišljanjih in občutkih štirih glavnih likov, s katerimi se najstniki z lahkoto poistovetijo. Za starše pa je knjiga NAJ dobrodošel pripomoček pri njihovih prizadevanjih, da bi iz zmedenih najstnikov vzgojili odgovorne in prijazne ljudi.

Vir besedila: Knjižnica Hrastnik

Vabljeni v Knjižnico Hrastnik v četrtek, 30. januarja 2020, ob 18. uri.

 

Prijava na e-novice


Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...
O aktualnih novicah vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat tedensko.

    1. Turistično informacijski center Hrastnik varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.