Predavanje o srečnosti na delovnem mestu z dr. Francijem Čečem

27.02.2020

Zdravstveni dom Radeče je v preteklem letu osvojil zmagovalno nagrado HRM projekta za dobro in učinkovito ravnanje z ljudmi pri njihovem delu. Franci Čeč je direktor ZD, ki se je soočil s krizo krajevnega zavoda, ko je med občani zavladalo nezaupanje v zdravstveni sistem in pokazal, da se vse da, če obstaja prava volja in vizija. Pokazale so se velike izboljšave, zadovoljni pacienti, zdravstveno osebje pa dela z večjim veseljem in motivacijo. Prav za to področje je Franci Čeč prejel nagrado. Uspešno je preoblikoval vlogo vodje iz predvsem pravno-administrativne v bolj razvojno usmerjeno vodenje, kar se kaže v tem, da zaposleni doživljajo občutek srečnosti na delovnem mestu.

Vabljeni na predavanje!

KJE: Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik

KDAJ: četrtek, 27. februarja 2020, 17h

 

Prijava na e-novice


Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, akcijah, ugodnostih...
O aktualnih novicah vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat tedensko.

    1. Turistično informacijski center Hrastnik varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.