Obiščite festival Kamerat

Obiščite festival Kamerat

12.05.2023

Kam bi šli danes v kino? V Zasavje seveda, kamor nas vabijo naši prijatelji in kamerati!

Prvi in edini festival delavskega filma v Sloveniji in skoraj edinstven na svetu. Navdih za festival je bil stavka delavcev v Hrastniku, ki so leta 1934 zahtevali in si izborili boljše pogoje dela. Če ste prijatelj kulture, filma in dostojnega dela je festival pravšnji za vas. Festival je avtentično umeščen v lokalno okolje kar mu daje priložnost projekcije filmov izpeljati na svojevrstnih lokacijah. Doživeli boste festival, ki skozi film kot orodje družbene kritike raziskuje položaj delavstva na presekih med zgodovino in prihodnostjo.

Vabljeni z vašo ekipo sodelavcev, prijateljev, družino ali da sami odkrijete ta skriti del Slovenije s festivalsko rudarskim vzdušjem.

Poskrbljeno je za celotno izvedbo in organizacijo izleta v celodnevni družbi lokalnega vodnika , osnovno nezgodno zavarovanje, pokušino zasavske kulinarike, prav tako pa nismo pozabili na darilo za vse obiskovalce.

Za prijavo na izlet lahko kontaktirate direktno Kareta turizem, kateri vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

Organizirajo vam lahko tudi avtobusni prevoz (minibus, kombi, veliki avtobus).

Za dodatne informacije pa nas lahko kadarkoli kontaktirate na : 030 479 240 ali na tic@visithrastnik.si.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.