Regionalni tehnološki center Zasavje d.o.o.

Regionalni tehnološki center Zasavje je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja s 3D tiskanjem različnih izdelkov in prototipov. Njihovi poslovni partnerji so vsa podjetja, ki imajo lastne razvojne oddelke različnih branž; npr. avtomobilska industrija, elektrotehnika, mali gospodinjski aparati, medicina, arhitektura in oblikovanje. V podjetju deluje tudi kemijski laboratorij za varovanje okolja, v katerem opravljajo analize odpadnih vod, alternativnih goriv, analize tal in ocene odpadkov. Predstavitev in ogled podjetja stamožna po predhodni najavi.

Predstavitev podjetja

Regionalni tehnološki center Zasavje (RTCZ d.o.o.) je visokotehnološko podjetje, ki deluje od leta 2001 na dveh programskih področjih.

V podjetju je zaposlenih 11 visoko izobraženih strokovnjakov s področji, ki so pomembna za nudenje najboljše podpore našim strankam.

Center za hitro izdelavo prototipov in orodij je eno izmed najstarejših centrov v Sloveniji, ki se ukvarja s 3D tiskanjem prototipov in izdelkov. V podjetju imamo na razpolago dva profesionalna stroja za 3D tiskanje izdelkov iz poliamidnih in kovinskih prahov. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da se pri vsakem poslu popolno osredotočimo na posameznika z vsemi njegovimi potrebami in željami.
V centru vam nudimo: hitro izdelavo prototipov, plastičnih izdelkov, funkcionalnih modelov, predstavitvene arhitekturne makete, modele za preverjanje ustreznosti posameznih sestavov in ergonomske študije.
Naši poslovni partnerji so vsa podjetja, ki imajo lastne razvojne oddelke različnih branž kot so: avtomobilska industrija, elektrotehnika, mali gospodinjski aparati, medicina, arhitektura in oblikovanje.

Kemijsko tehnološki laboratorij je laboratorij s tradicijo, ki sega v leto 1940 in je eden od najstarejših delujočih laboratorijev pri nas. Smo akreditiran preizkuševalni laboratorij po SIST EN ISO/IEC 17025:2005. Smo pooblaščen izvajalec za:

V laboratoriju opravljamo kemijske analize odpadnih vod, alternativnih goriv, elektrofiltrskega pepela, analize tal, ocene odpadkov, sortirne analize odpadkov in svetovanja s področja okoljskega inženiringa.

V podjetju imamo registrirani tudi raziskovalni skupini, ki so in še sodelujejo na številnih domačih in mednarodnih projektih z obeh programskih področij.

Cilji podjetja so usmerjeni k našim strankam in temeljijo na individualni obravnavi vsakega poslovnega partnerja z nudenjem kakovostnih in inovativnih storitev.

KONTAKT

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.