Kmetija Potočin

Kmetija Potočin

Kmetija Potočin ima registrirano dopolnilno dejavnost na kmetiji v Podkraju. Ponudijo vam lahko kruh in potice, pečene v krušni peči na tradicionalni način. Kruh Ržko je bil na Dobrotah slovenskih kmetij na Ptuju že večkrat nagrajen (med drugim zlato priznanje). Ponujajo tudi drugo drobno pecivo. V sezoni vam nudijo svežo zelenjavo,  jagode in robide, marmelade, vloženo sadje ali zelenjavo pa tudi med (cvetlični in gozdni). Skrbijo za 30 čebeljih družin (Kranjske čebele). Imajo dva konja pasme "Haflinger".
So aktivni člani čebelarskega, sadjarskega in konjerejskega društva. Tako pridno pridobivajo ter hkrati prenašajo svoje znanje in izkušnje tudi na druge.
Prodajajo predvsem na tržnicah (hrastniška tržnica - ob sobotah) in prireditvah. Pri večjih nakupih izvedejo tudi dostavo na dom oziroma poslovni objekt.

Informacije:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.