Paintball Hrastnik

Paintball Hrastnik

Paintball Hrastnik vam ponuja odlične pakete najbolj nore adrenalinske pustolovščine. Ne glede na to, ali organizirate druženje za prijatelje, praznujete rojstni dan ali pa ste si zgolj zaželeli zabavne in učinkovite vadbe ter rekreacije, je Paintball park med Dolom in Hrastnikom prava izbira za vas. Paintball lahko igramo v vsakem vremenu - tudi v snegu – to je lahko še posebej zanimiva izkušnja, saj snežna odeja nudi še dodatne možnosti za skrivanje in sprotno grajenje utrdb.

Igra je dinamična, razburljiva, predvsem pa varna in zabavna. Za igranje paintballa ne potrebujete nobenih predhodnih znanj in izkušenj. Primerno (športno) se obujte, za vso ostalo opremo in oblačila pa bomo poskrbeli mi. Paintball Hrastnik ponuja izjemno doživetje na svežem zraku tudi za najmlajše. Igra je primerna tako za dečke kot za deklice, saj Paintball ni pogojen s fizično močjo ali starostjo posameznega tekmovalca – vse je odvisno od hitrega odločanja in komunikacije znotraj posamezne ekipe.

Zemljišče 'na Blatih' smo najeli od Rudnika Trbovlje-Hrastnik ter vložili ogromno truda in časa v ureditev prej povsem zaraščenega območja. Na ta način tudi oživljamo sicer že pred leti deloma sanirane degradirane rudarske površine. Vedno pa stremimo k temu, da ponudbo nenehno izboljšujemo in dopolnjujemo, tako da ves čas vlagamo v promocijo, ureditev poligona in novo opremo.

Na poligonu ni proste aktivnosti – nujne so rezervacije in skupina najmanj 6 igralcev.

Rezervirajte si svoj termin - pokličite na: +386(0)31 88 55 55.

Natančna lokacija in več informacij na www.paintball-hrastnik.si

 

Galerija

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.