Vrtnarstvo Napret

Vrtnarstvo Napret

Če se povzpnete z Dola proti Marnem, lahko že na poti opazite velike rastlinjake na svoji desni strani. Vrtnarstvo Napret že leta vzgaja razne sadike, od zelenjave, dišavnic, začimb do rož. Marsikateri domačin in tudi kakšen obiskovalec se rad ustavi ter si vso zelenje vsaj ogleda. Damjana Napret Čeperlin vas vedno prijazno sprejme in svetuje pri nakupu ali kakšnem problemu z rastlinami, ki vas mogoče tarejo doma.
Poleg že omenjenega je zadnja leta predvsem zanimiv nasad sivke takoj ob vrtnariji. Gre za sadike, ki so bile prilagojene našemu podnebju. Svojo ponudbo je z njo uspešno nadgradila. V vrtnariji so namreč na voljo izdelki iz sivke, vsako leto v juniju pa organizira tudi praznik omenjene dišavnice, ki je iz leta v leto bolj obiskan. V vsem tem času se je pri njej zvrstilo kar nekaj strokovnjakov in ostalih predavateljev, ki so obiskovalcem nudili marsikateri uporaben nasvet.

Informacije:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.